Surówka z rzepą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomidor

    4 szt
  • kapusta pekińska

    1 mała
  • jogurt

    150 ml
  • sok z cytryny

    3 łyzki
  • szczypiorek usiekany

    2 łyzki
  • pieprz

  • sól

  • rzepa

    3 (czarna)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomidory pokroić w ósemki, kapuste drobno pokroić. Rzepę obrac i zetrzec na tarce warzywnej, skropić sokiem z cytryny. Wszystkie składniki wymieszać, polac jogurtem, przyprawic do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kuklik 08.03.2013 15:53
uwielbiam rzepę
pestka 18.10.2012 13:08
Nigdy takiej nie robiłam , a więc czas wypróbować
Pani Domu 19.07.2012 19:56
super surówka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat