Surówka z pora i winogron

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • por

    2 szt
  • marchew

    2 szt
  • jabłko

    1 szt
  • szczypiorek usiekany

  • jogurt

    150 ml
  • sok z cytryny

  • winogrona czerwone

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pory pokroic w krążki i posolić. Marchewkę i jabłko zetrzec na tarce warzywnej, skropic sokiem z cytryny. Winogrona pokroic na połówki, wybrac pestki.Wszystko wymieszać, dodac jogurt, doprawic do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Wafelek2601 31.08.2012 08:19
Smaczna
Justa32 03.10.2011 09:40
smaczna

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat