Surówka z pomarańczy

Surówka z pomarańczy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomarańcze

    2
  • cukier

    2 łyżki
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Surówka z pomarańczy

Pomarańcze po obraniu ze skórki, kroimy w cienkie płatki. Wkładamy do salaterki, posypujemy cukrem i orzechami. Wkładamy do lodówki i przyciskamy by puściły sok. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat