Surówka z pomarańczy

Surówka z pomarańczy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pomarańcze

    2
  • cukier

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pomarańcze po obraniu ze skórki, kroimy w cienkie płatki. Wkładamy do salaterki, posypujemy cukrem i orzechami. Wkładamy do lodówki i przyciskamy by puściły sok. Gotowe!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat