Surówka z pekińską i kiełkami fasolki mung

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1
  • Kukurydza z Puszki

  • majonez tradycyjny

    1 łyżka
  • sól do smaku

  • kiełki fasoli mung

    20 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę drobno szatkujemy. Dodajemy kiełki, kukurydzę, majonez i doprawiamy solą do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
angelika14 09.06.2012 12:24
ale pyszności...
anulka69 03.05.2012 19:00
pycha
Sroczka 28.04.2012 13:38
Bardzo mi odpowiada ten zestaw składników.
IZABELA29 10.02.2012 08:31
kiełków nie jadłam
BernadettaP 16.11.2011 08:32
mniam :)
Sarenka 09.11.2011 07:51
Prosta i smaczna, ale zamiast majonezu wolę oliwę z przyprawami :)
Zoso 03.08.2011 22:10
smaczme
MAR3STA 09.11.2010 18:37
ciekawy przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat