Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z pekinki i selera naciowego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchew 1 szt
cebula czerwona 1/2 szt
szczypior
łodyga selera 1 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
cukier brązowy 1 łyżeczka
Sos sałatkowy francuski vinaigrette Prymat 1 szt
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z pekinki i selera naciowego

Kapustę pekinską myjemy kroimy .marchewkę obieramy scieramy,łodygę selera, szczypior drobno kroimy ,cebulę czerwoną kroimy dowolnie.Do kapusty dodajemy sól,pieprz,cukier.
Przygotować sos według przepisu na opakowaniu,wlac do kapusty wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 02.02.2014 11:06
Samo zdrowie :)
Margo1 12.09.2013 09:40
Rewelacja jak dla mnie
JOANNA16 02.09.2013 15:30
pycha, same witaminki
IwonaDD 08.08.2013 09:25
chętnie bym spróbowała :)
ppaulina 01.08.2013 10:44
samo zdrówko
Róża1 16.05.2013 23:38
ja też bardzo lubię sałatki z pekińskiej , a seler naciowy to poezja dla mnie:-)
Dorota37 28.04.2013 15:53
Zdrowa kolorowa super :-)
gusia1000 09.03.2013 20:59
Samo zdrowie.
gosia56 08.03.2013 11:19
bardzo dziękuję za miłe komentarze
mysza75 07.03.2013 18:26
Kwiatki z rzodkiewki są piękne. Surówka taka jak lubię. Super :-)
msmors 07.03.2013 14:11
bardzo smaczne danie
Magda24 07.03.2013 14:08
smakowita surówka, ładnie udekorowana rzodkiewką :)
Janina 07.03.2013 14:07
bardzo pyszne
babajaga1969 07.03.2013 14:04
bardzo lubię surówki z pekina, a z selerem jest pyszna :)
Megg 07.03.2013 14:00
smacznie i zdrowo :)
Budynka 07.03.2013 13:24
wspaniała surówka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak