Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z ogórkiem małosolnym i koprem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórek małosolny 6 sztuk
koper 1/2 pęczka
cebula 1/2 sztuki
majonez 2 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z ogórkiem małosolnym i koprem

Ogórki pokroić w cienkie plastry. Cebulkę obrać, umyć, osuszyć. Pokroić w kostkę. Posolić, odstawić na 5 minut, żeby zmiękła. Koperek dokładnie umyć i osuszyć. Drobno posiekać. Do ogórków dodać cebulkę i koperek. Wszystko dokładnie wymieszać z majonezem. Doprawić solą i pieprzem. Podawać jako dodatek do drugiego dania.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 05.05.2013 07:32
fantastyczna :)
m1monika 29.04.2013 09:05
mi smakuje :-)
ben-ka 25.02.2013 09:57
a z majonezem to nie jadłam,zawsze z oliwą robię.
IlonaAlbertos 14.01.2013 14:10
Szybka do przygotowania. Stanowi smaczny dodatek do obiadu.
Iwusia 24.12.2012 23:42
pychotka
mirosława4 09.11.2012 21:01
smakowita
Seba 14.10.2012 09:47
bardzo smaczna
Motorek 05.10.2012 15:46
extra
mela25 25.08.2012 07:53
smakowite
Rafał10 24.08.2012 19:18
pyszne:)
Hanna5 24.08.2012 13:57
moje ulubione

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak