Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
cebula 2 sztuki
sól i pieprz 1 do smaku
ocet 1 łyżka
cukier 2 łyżki
olej 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kroki postępowania

1
Kapustę odcedzamy od soku. Kroimy cebulkę w kostkę, dodajemy do kapusty
Krok 1 - Surówka z kiszonej kapusty foto
2
Wlewamy olej, ocet. Dajemy cukier. Doprawiamy solą i pieprzem. Gotowe
Krok 2 - Surówka z kiszonej kapusty foto
3
Mieszamy. Surówka gotowa.
Krok 3 - Surówka z kiszonej kapusty foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak