Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
cebula biała 1 szt.
jabłko 1 szt/duże
chrzan tarty 2 łyżki/może być ze słoiczka
majonez 4 łyżki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Wykonanie:
Kapustę lekko przepłukać, pokroić i połączyć z startym na grubej tarce jabłkiem. Dodać posiekaną cebulę, chrzan z majonezem i przyprawy do smaku. Wymieszać składniki i podawać szczególnie do mięs obiadowych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Babeczka35 26.05.2015 07:45
Smaczna surówka:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak