Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dag
marchew 1 szt
por 1 szt
cukier do smaku
oliwa do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę ,jeśli jest zbyt kwaśna, odpłukać i pokroić. Marchew obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić. Wymieszać składniki i doprawić do smaku cukrem i pieprzem, oraz oliwą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cukiereczek13 05.12.2012 12:19
uwielbiam tę surowkę ;)
IwonaKa 05.12.2012 12:02
pycha,robię podobnie tylko dodaje jabłko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak