Surówka z kiszonej kapusty

Surówka z kiszonej kapusty

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

  • oliwa

  • sól

  • pieprz

  • cukier

  • kapusta kiszona

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę siekam, zcieram do niej marchew, polewam odrobiną oliwy, doprawiam do smaku solą, pieprzem i cukrem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Margo1 16.11.2013 18:02
bardzo często robię

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat