Surówka z kapusty pekińskiej z porem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1szt
  • ogórek kiszony

    3szt
  • ogórek świeży

    2szt
  • por

  • majonez

    słoik
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę oczyścić i pokroić w paski. Ogórki kiszone obrać i pokroić w paski. Ogórki świeże pokroić w paski, posolić, odcisnąć sok. Por oczyścić, pokroić w krążki, posolić, odcisnąć sok. Cebulkę drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, dodać majonez i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 29.01.2012 16:28
dobry dodatek do obiadku

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat