Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
papryka czerwona 1/4 szt
papryka żółta 1/4 szt
papryka zielona 1/4 szt
oliwa 1 łyżka
Musztarda delikatesowa Prymat 1 łyżeczka
Przyprawa do sałatek sosów i dipów Prymat 1/2 łyżeczki
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z papryką

Kapustę kroimy w piórka. Papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w paski. W misce mieszamy oliwę z przyprawą do sałatek i musztardą, dodajemy jogurt. Sos mieszamy z kapusta i paprykami. Najlepiej smakuje z lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 10.08.2015 13:29
pysznie wygląda
agnieszka214 09.08.2015 21:18
Pyszna sałatka mniam
Iwusia 09.08.2015 20:07
lubię takie
Franciszek 09.08.2015 18:06
Pyszna salatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak