Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 mała
pomidor 1 duży
ogórek sałatkowy 1
szczypiorek usiekany 3 łyżki
majonez 3 łyżki
cukier do smaku
pieprz do smaku
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kroki postępowania

1
Kapustę umyć, osuszyć i pokroić. Dodać szczypiorek
Krok 1 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
2
Ogórka pokroić w ćwierćplasterki.
Krok 2 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
3
Pomidora pokroić w grubą kostkę.
Krok 3 - Surówka z kapusty pekińskiej foto
4
Wszystkie składniki wymieszać z majonezem, doprawić do smaku solą, cukrem, pieprzem.
Krok 4 - Surówka z kapusty pekińskiej foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 08.05.2013 06:48
Samo zdrowie w tych witaminkach :)
gosia561 07.05.2013 19:57
dobry dodatek
iwi 07.05.2013 18:09
Smaczna surówa.
Megg 07.05.2013 18:00
pyszna suróweczka!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak