Surówka z kapusty pekińskiej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta pekińska

    1 szt
  • ogórek konserwowy Smak

    2 szt
  • ogórek świeży

    2 szt
  • por

    1 szt
  • szczypiorek usiekany

    2 łyżki
  • majonez

    5 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapuste poszatkować, ogórki pokroić w kostkę, por w krążki. Wszystkie składniki wymieszać z majonezem doprawić do smaku solą i pieprzem

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Tika4444 06.12.2011 17:36
fajny przepis
Tika4444 06.12.2011 17:36
fajny przepis
Zoso 10.04.2011 18:37
klasyk:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat