Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kiszonej

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1/2 kg
szczypiorek
majonez 3 łyżki
Pieprz ziołowy mielony Prymat 1/2 łyżeczki
cukier 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kiszonej

Kapustę kiszoną posiekać. Jeżeli jest mocno przekwaszona to można przepłukać. Przełożyć kapustę do miski i dosypać cuker a nastepnie dodać drobno pokrojony szczypiorek - wymieszać. Następnie dodac majonez i pieprz ziołowy. Ponownie dokładnie wymieszać i gotowe.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 23.06.2014 12:32
smaczna i zdrowa :)
IwonaDD 30.05.2014 21:24
moja ulubiona
Monika-twin 30.05.2014 18:33
Fajna surowka.
pajbek 30.05.2014 18:27
Smaczna sałatka :-)
cukiereczek 30.05.2014 18:26
idealna do mięs

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak