Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty do obiadu

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 szt
marchew 1 szt
kukurydza w puszce 1 puszka
cebula 1 szt
korniszony 2 szt
jabłko 1 szt
ocet winny 1 łyżeczka
pieprz i sól
sok z cytryny 1 łyżeczka
oliwa 3 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty do obiadu

Kapustę drobno posiekać, marchew zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, ogórka i jabłko zetrzeć na oczkach grubych. Cebulę pokroić w drobną kostkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski, wsypać kukurydzę. Przygotować sos z oliwy octu cytryny i doprawić pieprzem i solą. Wymieszać z surówką i gotowe.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 12.01.2014 20:50
przepyszna
Joannasz3190 12.01.2014 18:08
Pyszności :)
Aleksandra/Olcia 12.01.2014 18:04
lubie taka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak