Surówka z kapusty czerwonej z sosem czosnkowym

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    2/4
  • czosnek

    3 ząbki
  • jogurt naturalny

    kubeczek
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną myjemy i kroimy na kawałki. Następnie kapustę solimy i pieprzymy do smaku. Czosnek obieramy i przeciskamy do jogurtu naturalnego. Jogurt wymieszać z czosnkiem, a następnie polać kapustę. Gotowe!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
MAR3STA 11.04.2011 18:41
świetna do obiadu;)
suzana 06.04.2011 22:10
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat