Surówka z kapusty czerwonej z majonezem

Surówka z kapusty czerwonej z majonezem

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    30 dkg
  • majonez

    4 łyżki
  • sól

    w/g uznania
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę czerwoną kroimy drobno ,następie dodajemy majonez i dokładnie mieszamy,według własnych upodobań dajemy do smaku szczyptę soli .

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MAR3STA

10.04.2011 22:53
pyszna;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat