Surówka z kalarepy i patinsonów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kalarepka młoda

    4szt
  • patinsony marynowane

    6szt
  • rzodkiewka

    2pęczki
  • koperek

    2peczki
  • kiełki sojowe

    słoik
  • cebula czerwona

    1szt
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kalarepy obrać, pokroić w półplasterki, rzodkiewki w plastry. Cebulę w kostkę. Patinsony pokroić w półplasterki. Koper posiekać. Kiełki odsączyć. Połączyć składniki, dodać śmietanę, wymieszać i doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat