Doradca Smaku logoandPrymat logo
Najlepsze przepisy na grilla SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy i patinsonów

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepka młoda
4szt
patinsony marynowane
6szt
rzodkiewka
2pęczki
koperek
2peczki
Sklep Prymat
kiełki sojowe
słoik
cebula czerwona
1szt
sól
Sklep Prymat
pieprz
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy i patinsonów

Kalarepy obrać, pokroić w półplasterki, rzodkiewki w plastry. Cebulę w kostkę. Patinsony pokroić w półplasterki. Koper posiekać. Kiełki odsączyć. Połączyć składniki, dodać śmietanę, wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak