Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z jajecznicą

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

marchewka 1 szt
kapusta pekińska 100-125 g
sól do smaku
Pieprz czarny Prymat w młynku do smaku
jajko 2 szt
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z jajecznicą

Marchew obieramy, płuczemy i ścieramy na dużych oczkach na tarce jarzynowej, przekładamy do miski. Kapustę szatkujemy dodajemy do marchewki - mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej, wbijamy jajka, doprawiamy i smażymy lekko ściętą jajecznicę. jajecznicę dodajemy do warzyw - mieszamy. doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 02.07.2014 09:17
ooo ciekawa propozycja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak