surówka z gruszek i porzeczek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    30 dag
  • porzeczki

    15 dag
  • orzechy włoskie

    5 dag
  • cukier puder

    15 dag
  • wanilia

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Gruszki umyć cienko obrać zetrzeć na grubej tarce porzeczki opłukać wycisnąc sok dodać do gruszek orzechy posiekać połączyć wszystkie składniki dodać cukier puder wanilie i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Motorek 20.11.2011 21:45
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat