surówka z gruszek i porzeczek

surówka z gruszek i porzeczek

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    30 dag
  • porzeczki

    15 dag
  • orzechy włoskie

    5 dag
  • cukier puder

    15 dag
  • wanilia

    1 szt
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania surówka z gruszek i porzeczek

Gruszki umyć cienko obrać zetrzeć na grubej tarce porzeczki opłukać wycisnąc sok dodać do gruszek orzechy posiekać połączyć wszystkie składniki dodać cukier puder wanilie i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Motorek 20.11.2011 21:45
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat