Surówka z czerwonej kapusty, pora i ogórków

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1 sztuka
  • ogórki kiszone

    4 sztuki
  • por

    1 sztuka
  • jabłka

    2 sztuki
  • natka pietruszki

    2 łyżeczki
  • majonez

    3 łyżki
  • sól

  • cukier

  • kwasek cytrynowy

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, ogórki kroimy na drobną kostkę, pora w półtalarki, jabłka ścieramy na tarce o grubych oczkach, pietruszkę siekamy. Łączymy wszystkie składniki i doprawiamy do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat