Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona pół szt
marchew 1 duza
cebula 1 szt
sól i pieprz
pietruszka zielona
olej rzepakowy

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty do obiadu

Marchew i cebulę obieramy .Warzywa ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Starte warzywa lekko solimy i odstawiamy na chwilę .Dodajemy pieprz posiekaną natkę pietruszki ,olej rzepakowy i mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iziona 05.01.2016 18:01
Bardzo lubię czerwona kapustę
gosia561 04.01.2016 18:29
najlepsza jaka może być do ryby
Madzik239 04.01.2016 17:08
Ja robię wersję bez marchwi i dodaję jeszcze soli, cukru, piepszu i octu. Naprawdę bez porównania z kapustą ze słoika.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak