SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • marchew

    1
  • sok z połowy cytryny

  • cukier

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • kapusta czerwona

    1/2
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę bardzo drobno siekamy i wrzucamy na gorącą, osoloną wodę. Zagotowujemy, po czym odcedzamy. Do kapusty dodajemy startą marchew, sok z cytryny, pokrojoną cebulkę. Doprawiamy do smaku. Smacznego !!!

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
elwal 31.07.2011 13:47
Pyszna jest :)
MAR3STA 20.01.2011 12:36
pycha!
marta0906 20.01.2011 12:25
Pyszna :) Mmm..
Natalia/tubisiek 20.11.2010 08:31
bardzo smaczna
misia53 16.11.2010 10:14
Też lubię
Margo1 16.11.2010 07:35
moja ulubiona

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat