Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta czerwona

    1 kg
  • ogórki kiszone

    3 sztuki
  • jabłko

    1 sztuka
  • cebula

    2 sztuki
  • sól

  • cukier

  • musztarda

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania Surówka z czerwonej kapusty

Kapustę sparzyć, poszatkować. Ogórki, jabłka zetrzeć na tarce, cebulę posiekać. Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy do smaku i dokładnie mieszamy.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat