Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona 1 sztuka
jabłka 2 sztuki
sok z cytryny
jogurt naturalny 150 ml
Chrzan śmietankowy Smak 2 łyżeczki
sól do smaku
Pieprz czarny mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty

Cebulę i obrane ze skórki jabłko ścieramy na tartce, skrapiamy obficie sokiem z cytryny,zostawiamy aż kapusta troszkę zmięknie. Dodajemy jogurt i chrzan, doprawiamy solą i pieprzem. Całość dokładnie mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak