Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka wieloowocowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka
4
arbuz
15 dag
cytryna
sok jabłkowy
100 ml
miód
2 łyżki
biały rum
100 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka wieloowocowa

Jabłka pokroić w słupki, wymieszać z przekrojonymi winogronami, kawałkami arbuza i starta skórką z cytryny. Polać sokiem cytrynowym, wymieszanym z sokiem jabłkowym, miodem i białym rumem. Wymieszać i odstawić na pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IZABELA29 13.10.2011 09:04
biały rum się kupuje ,nigdy nie patrzyłam za nim w sklepie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak