Surówka szpinakowa z musztardą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • szpinak

    pęczek
  • oliwa

    2łyżki
  • musztarda

    0,5słoika
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Szpinak umyć i rozdrobnić. Dodać oliwę wymieszaną z musztardą. Wymieszać i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat