Surówka selerowa z migdałami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • seler korzeniowy

    1szt
  • zielony seler

    gałązka
  • płatki migdałowe

    10dag
  • sok z cytryny

    0,5szt
  • sól

  • pieprz

  • jabłko winne

    2szt kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Seler obrać i zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytr. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Płatki uprażyć na patelni. Natkę selera drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać śmietanę, wymieszać i doprawić do smaku.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
agata1722 26.01.2012 10:53
uwielbiam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat