surówka owocowa

surówka owocowa

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mrożone truskawki

    15 dag
  • mrożone śliwki

    10 dag
  • jabłka

    10 dag
  • wiśnie

    10 dag
  • gruszki

    10 dag
  • morele

    10 dag
Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania surówka owocowa

Owoce mrożone rozmrozić osączyć na sicie dodać owoce z kompotu surówkę można włożyć do jednego dużego naczynia lub rozłożyć w małych pucharkach przybierając plasterkami banana i bitą śmietaną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat