Surówka jesienna

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • gruszki

    2 szt
  • grejpfrut

    1 ząbek
  • jabłko

    1 szt
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłek i gruszek nie obierać ze skórki,wykroić tylko gniazda nasienne,pokroić je na ćwiartki,i razem z ząbkiem grejpfruta wrzucić do rozdrabniacza.Rozdrobnić wszystko,skropić sokiem z cytryny i wymieszać.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Magdalena80 05.05.2011 23:26
pyszności
Dorota71 23.09.2010 16:39
mniam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat