surówka aster

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    25 dkg
  • seler

    25 dkg
  • orzechy

    1 łyżka
  • jogurt naturalny

    ćwierć filiżanki
  • majonez tradycyjny

    2 łyżki
  • sok z cytryny

  • cukier

  • sól do smaku

  • koperek

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

jabłka i seler trzemy na grubej tarce skrapiając sokiem z cytryny aby nie szczerniało polewamy jogurtem i majonezem, przyprawiamy do smaku i układamy w szklanym pucharze posypując zieleniną.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Ewa111 22.07.2011 10:45
oryginalna nazwa tej surówki
Tomasz17 19.06.2011 10:46
spoko
justyna54 17.05.2011 21:29
mniamniusia

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat