stek cielęcy

stek cielęcy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

gniazd

gniazda

dużej łyż.

duża łyż.

ml

mała puszka

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina bez kości

    40 dag
  • sól

  • zielona pietruszka

Wyślij składniki na:

Przepis i sposób przygotowania stek cielęcy

Mięso umyć osączyć, pokroić w plastry, zbić. Obsmażyć na suchej, rozgrzanej patelni, po obu stronach, po obsmażeniu wstawić do piekarnika, na kilka minut, pod przykryciem. Przed podaniem posypać drobno posiekaną zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Gosia32
Gosia32 13.04.2011 08:53
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat