stek cielęcy

stek cielęcy

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cielęcina bez kości

    40 dag
  • sól

  • zielona pietruszka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso umyć osączyć, pokroić w plastry, zbić. Obsmażyć na suchej, rozgrzanej patelni, po obu stronach, po obsmażeniu wstawić do piekarnika, na kilka minut, pod przykryciem. Przed podaniem posypać drobno posiekaną zieleniną.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Gosia32

13.04.2011 08:53
pycha

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat