Przepis i sposób przygotowania na: Stefanka
Polewa:
Margaryne( pół kostki) rozpuscic,zdjac z ognia i wsypac cukier i kakao. W;ac goraca wode,mieszac az polewa zgestnieje,wtedy polac cala powierzchnie ciasta.
mleko | 1 litr |
cukier | 1 szklanka |
kasza manna | 1 szklanka |
kakao | 2 łyżki |
cukier waniliowy | |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
herbatniki | 5 paczek |
margaryna | 1 kostka |
margaryna | pół kostki |
cukier puder | pół szklanki |
kakao | 2-3 łyżki |
woda | 2 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: