Przepis i sposób przygotowania na: spaghetti ze ślimakami
Na ugotowany makaron wykładamy sos, posypujemy serem i pietruszką, Smacznego :)
makaron spaghetti |
1 opakowanie
|
papryka czerwona |
0,5 szt
|
cebula |
1 duża
|
ślimaki |
30-40 sztuk
|
mięso mielone |
250 g
|
por (biała część) |
1
|
seler |
1/4 małego
|
pietruszka |
1 mała
|
natka pietruszki |
|
ser żółty |
do posypania
|
koncentrat pomidorowy |
1 mały
|
pomidory krojone z puszki |
1 puszka
|
czosnek |
2-3 ząbki
|
oliwa |
do smażenia
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: