Spaghetti z warzywami z patelni II

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makaron spaghetti

    1 opakowanie
  • pomidor

    1 sztuka
  • marchewka

    pół sztuki
  • cebula

    pół sztuki
  • natka pietruszki

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Spaghetti ugotować w osolonej wodzie tak, jak podano na opakowaniu. Po ugotowaniu odcedzić i odstawić. Marchewkę, cebulę i pomidora pokroić na kwadraciki. Włożyć na patelnię i smażyć do momentu aż marchewka będzie miękka.
Cały czas mieszać. Gdy marchewka będzie już miękka, makaron przełożyć na talerz. Później na makaron wyłożyć usmażone warzywa. posypać natką pietruszki.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
tomek18 01.04.2012 09:22
super pomysl
owocówka 17.12.2011 09:54
dobre

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat