Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z pulpetami di carne
Kroki postępowania
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Nakładamy na talerze, polewamy sosem, posypujemy parmezanem i dekorujemy bazylią.
mięso mielone |
45 dag
|
Bułka tarta klasyczna Prymat |
3 łyżki
|
sól |
|
Pieprz czarny mielony Prymat |
|
jajko |
1
|
cebula |
1
|
ząbek czosnku |
2
|
oliwa |
3 łyżki
|
cukier |
2 łyżeczki
|
pomidory krojone z puszki |
50 dag
|
bulion |
100 ml
|
makaron spaghetti |
40 dag
|
bazylia świeża |
|
parmezan starty |
4 łyżki
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: