Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z pulpetami di carne
Kroki postępowania
Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Nakładamy na talerze, polewamy sosem, posypujemy parmezanem i dekorujemy bazylią.
mięso mielone | 45 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 3 łyżki |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
jajko | 1 |
cebula | 1 |
ząbek czosnku | 2 |
oliwa | 3 łyżki |
cukier | 2 łyżeczki |
pomidory krojone z puszki | 50 dag |
bulion | 100 ml |
makaron spaghetti | 40 dag |
bazylia świeża | |
parmezan starty | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: