Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti z Mięsem
W tak zwanym międzyczasie ugotować al dente makaron, odcedzić, NIE przelewać zimną wodą i od razu połączyć z sosem mięsnym. Sprawnie wymieszać i od razu podawać.
makaron spaghetti |
400 g
|
mięso mielone wołowe |
400 g
|
wędzony boczek |
4 plastry
|
pieczarki |
5 szt
|
cebula |
1 szt
|
czosnek |
1 ząbek
|
śmietana 12% |
200-250 ml
|
olej |
2 łyżki
|
Zioła prowansalskie suszone Prymat |
1 szczypta
|
sól i pieprz |
1 szczypta
|
papryka czerwona |
1 szt
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: