Spaghetti po mojemu

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso mielone wieprzowe

    0,5 kg
  • cebula

    1
  • czosnek

    2 ząbki
  • zioła prowansalkie Prymat

    do smaku
  • sól

    do smaku
  • sos do spaghetti

  • oliwa

    1 łyżka
  • woda

    1/3 szklanki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek pokroić w bardzo drobną kostkę. Na patelnię wlać oliwę i podsmażyć cebulę(aż się zeszkli), nastepnie dodaję mielone mięso i czosnek. Podlewam 1/3 szklanki wody i mieszam co jakiś czas, aż mięso będzie miękkie. Pod koniec smażenia dodaje przyprawy i sos do spaghetti.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Karolcia12 14.11.2010 13:32
bardzo smaczne, wypróbowałam

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat