Sosy do hamburgerów

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 sztuka
  • keczup

    1 sztuka
  • musztarda

    1 sztuka
  • jogurt naturalny

    1 opakowanie
  • czosnek

    2 ząbki
  • kolendra

    do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pierwszy sos
Majonez wymieszać z keczupem wg uznania. Przyprawić pieprzem

Drugi sos
Majonez wymieszać z musztardą, dodać kolendrę.
Trzeci sos
Czosnek utrzeć z jogurtem naturalnym, dodać zioła prowansalskie.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Megi 09.11.2012 13:28
uwielbiam takie sosy jako dodatek do wielu dań
Małgorzata106 29.08.2012 21:18
super
Jodaj 17.07.2012 09:30
pyszne te sosy :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat