Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos Tatarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 1 szkl
grzybki marynowane 30 gram
ogórki konserwowe 40 gram
chrzan 1 łyżka
śmietana 0,5 szkl
sól do smaku
cukier do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sos Tatarski

Grzybki i ogórki bardzo drobno posiekać i połączyć z majonezem, chrzanem i śmietaną. W zależności od potrzeby doprawić solą, cukrem i sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 04.08.2013 21:35
często robię bardzo smaczny
gusia1000 28.07.2013 00:17
Warto robić go.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak