sos tatarski

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    1 szklanka
  • smietana 18%

    150 ml
  • kapary

    1 łyżka
  • ogórki konserwowe

    2 sztuki
  • pieczarki marynowane

    5 sztuk
  • sól

  • pieprz

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ogórki, grzyby i kapary drobno siekamy. Majonez przekładamy do miseczki i mieszamy ze śmietaną. Dodajemy poksiekane warzywa i mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
gusia1000 28.10.2013 21:52
Warto taki robić.

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat