Sos serowy do ryby

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • śmietana

    0,5 szk
  • jogurt naturalny

    0,5 szk
  • czosnek

    1 ząbek
  • Pieprz biały mielony Prymat

  • Koperek suszony Prymat

  • ser żółty

    15 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jogurt wymieszać ze śmietaną, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, starty ser, biały pieprz oraz koperek. Sosem polać rybę i zapiekać ok. 15 min.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (5)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
olkaaa 30.01.2013 08:30
muszę spróbować
kate.500 08.10.2012 15:46
super
barbara11561 12.09.2012 11:38
świetny
jozefinach 13.05.2012 10:42
Lubię takie sosy.
Magdalena1110 06.12.2011 17:18
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat