Sos pietruszkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • sos majonezowy

    szkl
  • natka pietruszki

  • jabłka

    2
  • śmietana

    2 łyżki
  • sól

  • pieprz

  • cukier

  • sok z cytryny

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Natkę drobno posiekać. Jabłka zetrzeć na tarce. dodać majonez, natkę pietruszki i śmietanę doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
RenataZ-et 12.01.2012 20:15
bardzo dobry
mirosława4 16.05.2011 18:57
super
aginaa 27.01.2011 17:04
fajny sosik

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat