Sos pieczarkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    50 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę siekamy w kostkę, podsmażamy na maśle. Dodajemy pokrojone pieczarki. Solimy i pieprzymy do smaku, ja dodaję maggi. Kiedy cebulka prawie się rozgotuje podlewany wywarem. Zaprawiamy mąką i dodajemy śmietanę

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
rosik93 09.04.2012 23:29
super

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat