sos pieczarkowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pieczarki

    20 szt
  • śmietana

    2 łyżki
  • mąka

    1 łyżki
  • sól

    do smaku
  • pieprz

    do smaku
  • bulion

    1 kostka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Pieczarki drobno kroimy wrzucamy na patelnie z oliwa i dusimy,przyprawiamy dodajemy kostkę i zagęszczamy maka można dodać śmietanę.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
adam1f 25.01.2013 07:54
dobry

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat