Sos majonezowy z żurawiną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • majonez

    5 łyżek
  • żurawina

    3 łyżki
  • czosnek

    1 ząbek
  • musztarda

    1 łyżeczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Do miseczki wkładamy majonez potem ze słoiczka wykładamy prosto na majonez żurawinę i mieszamy aż uzyskamy gładki sos , aby ten sos miał ostry smak to dodajemy przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku albo możemy zamiast czosnku dać chrzan , potem dodajemy musztardę .

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat