Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos majonezowo-grzybowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maonez 200 ml
marnowane grzybki 1/2 szklanka
jabłko kwaśne 1 szt
śmietana 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: sos majonezowo-grzybowy

Grzyby pokroić w plasterki. Obrane jabłko na ćwiartki a następnie w plasterki. Mieszamy grzybki z jabłkiem , dodajemy majonez i śmietanę, mieszamy. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 24.02.2013 17:35
pyszny
Margo1 24.02.2013 17:35
pyszny
Dorota59 22.05.2012 19:04
super
romanrafal
romanrafal 27.04.2012 14:13
fajny przepis
RenataZ-et 25.04.2012 20:45
super
Katarzyna/kate1980 29.02.2012 20:29
ciekawy
halina17 18.01.2012 14:53
dobry sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak