sos majonezowo-grzybowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • maonez

    200 ml
  • marnowane grzybki

    1/2 szklanka
  • jabłko kwaśne

    1 szt
  • śmietana

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Grzyby pokroić w plasterki. Obrane jabłko na ćwiartki a następnie w plasterki. Mieszamy grzybki z jabłkiem , dodajemy majonez i śmietanę, mieszamy. SMACZNEGO!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 24.02.2013 17:35
pyszny
Margo1 24.02.2013 17:35
pyszny
Dorota59 22.05.2012 19:04
super
romanrafal 27.04.2012 14:13
fajny przepis
RenataZ-et 25.04.2012 20:45
super
Katarzyna/kate1980 29.02.2012 20:29
ciekawy
halina17 18.01.2012 14:53
dobry sos

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat