SOS KOPERKOWY DO RYBY !

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • pęczek kopru

  • śmietana

    200 ML
  • sól

    DO SMAKU
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

PĘCZEK KOPRU DROBNO POSIEKAĆ, DODAJEMY ŚMIETANĘ I WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY DOPRAWIAJĄC DO SMAKU SOLĄ. SMAŻĄCE SIĘ NA PATELNI RYBY PODLEWAMY TAK PRZYGOTOWANYM SOSEM.

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (12)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
kamyk 27.07.2012 21:18
ja bym spróbował tez pierś z kurczaka z takim sosem
Dorota59 05.06.2012 21:17
smaczny
Katarzyna59 07.05.2012 09:50
extra
ankaryba 25.03.2012 17:00
fajny :-)
Kuchareczka2 13.03.2012 14:14
super
Emiliozo 06.03.2012 07:46
pyszności
Lidia6 07.11.2011 09:25
fajny pomysł
Magdalena1110 11.10.2011 19:38
świetny
dianix 04.09.2011 21:05
i super!!
Ewelina38 03.04.2011 11:05
pyszny sosik :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat