SOS FRANCUSKI

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • wino białe wytrawne

    1 szkl.
  • żółtko

    1 sztuka
  • sok z cytryny

    - do smaku
  • sól

    - do smaku
  • oliwa

    2 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wino rozmieszać dokładnie z żółtkiem i oliwą.

Dodać sok z połowy cytryny, posolić do smaku, dokładnie wszytko wymieszać.

SMACZNEGO!!!

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Margo1 10.04.2011 21:50
łatwe i ciekawe ..

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat